Logo carte NL 2018 2

family-living

Timaver zeker kiezen !

Timaver nv Zeker kiezen ! Verzekeringsmakelaars en bankagent Crelan nv RPR 471.711.988

 

Ruime openingsuren

Onze openingsuren zijn van 09.00u tot 12.30u en van 13.30u tot 16.00u .Op dinsdag en donderdag zijn we open tot 18.00u

 

Ons kantoor zal gesloten zijn op donderdag 1 en vrijdag 2 november 2018 , wij zijn terug bereikbaar op maandag 5 november !

 

Dringende schadegevallen 0497/409007

 

Een overzichtelijk aanbod

Op deze website vindt u een schat aan nuttige informatie.
Naast interessante weetjes over ons kantoor vindt u hier immers ook up-to-date informatie over de meest gangbare verzekeringen.
En dit zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en KMO's.

Inzake verzekeringen is onze website opgesplitst in drie grote onderdelen: verzekeringen voor particulieren, verzekeringen voor zelfstandigen en KMO's en een derde gedeelte dat gewijd is aan levensverzekeringen, onder andere bekeken vanuit de context van het sparen en beleggen.

Onder het menublok 'Altijd Nuttig' in de linkerkolom, vindt u enkele snellinks waarmee u makkelijk met ons in contact kan komen.

U vindt tevens  in de linkerkolom de nieuwe link met uw contracten waarmee  u met uw eigen paswoord en login een volledig overzicht van uw verzekeringsportefeuille heeft .

Nuttige informatie, steeds up to date

Dankzij een intelligent informatica-systeem, houden wij de inhoud op deze website perfect up-to-date. Reclamebanners, productinfo en links naar nuttige documenten en algemene voorwaarden zijn steeds de laatst gangbare. Bij ons wordt u dus niet met verouderde informatie geconfronteerd !

U staat bij ons centraal,  Timaver zeker kiezen !!

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !